Software & system integration

Software & system integration

Gebouwgebonden installaties worden steeds geavanceerder en de aansturing ervan steeds gecompliceerder. Quintess is specialist in de koppeling van de werktuigbouw en de installatietechniek in één systeem. Ongeacht het merk en het type van de installatiedelen of de manier van communicatie of de aansturing van de componenten. Door onze grote expertisen en ervaring zijn wij thuis in alle gebruikelijke softwareprogramma’s. Regeltechnische omschrijvingen vertalen wij naar software op maat. Waarna we samen met de opdrachtgever zorgen voor een functionele test van de regeltechnische installatie aan de hand van de regeltechnische omschrijving.

Systeemintegratie

Wij kunnen ervoor zorgen dat alle systemen in een gebouw aan elkaar gekoppeld worden. Zoals klimaat (verwarming/koeling, luchtbehandeling), verlichting en toegang. Hiermee is het mogelijk om alles vanaf één plek te bedienen.

Bekijk andere diensten van Quintess

Alle diensten

Advies

Elke situatie vraagt om een nieuwe aanpak. U kunt erop vertrouwen dat u, in welk project ook, altijd een goed technisch advies krijgt.

Lees meer >

Projectmanagement

Een goed ontworpen, uitgevoerde en ingeregelde meet-en regelinstallatie levert gemak, comfort en besparingen op. Wij verzorgen het gehele traject.

Lees meer >

Energiemanagement

Quintess brengt energiemanagement naar een hoger plan en helpt u graag om efficiënter met uw energie verbruik om te gaan.

Lees meer >