Advies

Onze adviezen berusten op onze grote expertise en jarenlange ervaring op het gebied van meet- en regeltechniek en onze kennis van technische oplossingen. Als geen ander begrijpen wij dat de technische kennis soms ontbreekt binnen uw organisatie.

Geïntegreerde totaaloplossingen

Doordat de huidige techniek voortdurend verandert en omdat er steeds meer expertise gevraagd wordt op het gebied van meet- en regeltechniek en integratie van gebouwgebonden installaties, vragen opdrachtgevers steeds meer naar geïntegreerde totaaloplossingen. Het is daarom steeds belangrijker om vooraf de juiste koppelingen te selecteren en een compleet plan uit te werken, om zodoende tekortkomingen en hoge kosten in een later stadium te voorkomen.

Veel ervaring met complete regeltechnische installaties

Dankzij de brede kennis vanuit verschillende installatiedisciplines hebben wij veel ervaring met het ontwerpen en uitwerken van complete regeltechnische installaties. Hierbij ontzorgen wij u volledig en begeleiden wij u door het complete regeltechnische traject, van ontwerp en advies tot en met de oplevering.

Hoewel wij als system integrator niet op de stoel van de installateur willen gaan zitten, kunnen wij, als hoofdaannemer Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek, uw project volledig uitvoeren. Waarbij wij uiteraard ook het projectmanagement naar de verschillende onderaannemers verzorgen.

Bekijk andere diensten van Quintess

Alle diensten

Projectmanagement

Een goed ontworpen, uitgevoerde en ingeregelde meet-en regelinstallatie levert gemak, comfort en besparingen op. Wij verzorgen het gehele traject.

Lees meer >

Energiemanagement

Quintess brengt energiemanagement naar een hoger plan en helpt u graag om efficiënter met uw energie verbruik om te gaan.

Lees meer >

Onderhoud & service

Altijd een perfect werkende installatie? Quintess zorgt voor het juiste onderhoud & service met een persoonlijke aanpak, één aanspreekpunt en deskundig advies.

Lees meer >