Projectmanagement

Van ontwerp tot onderhoud

Wij beschikken over een professioneel team van gepassioneerde meet- en regeltechnici, die zich volledig hebben toegelegd op het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van meet- en regelinstallaties. We beginnen pas met uitvoering van het project als we alle details kennen. Alleen zo kunnen we garant staan voor juiste werking van de projecten. Wij kunnen u op diverse disciplines in de meet- en regeltechniek ondersteunen, maar ook het managen van uw complete project is geen probleem. Wij zijn op het gebied van meet- en regeltechniek van alle markten thuis, waardoor elk project bij ons in goede handen is.

Regelpanelen

Regelpanelen vormen het hart van de complete installatie en zorgen voor de aansturing van de componenten zoals motorgroepen, voedingen en schakelmaterialen. Ook de regelaar is hierin geïntegreerd. Kiezen voor paneelbouw van Quintess betekent kunnen rekenen op kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en een optimaal eindresultaat. Het ontwerpen en engineeren van nieuwe regelpanelen gebeurt in eigen beheer, volgens de laatste normen en richtlijnen en, vanzelfsprekend, uw specificaties.

Veldapparatuur

Afhankelijk van uw wensen leveren wij, naast eventueel nieuwe regeltechniek, ook veldapparatuur voor uw klimaatinstallatie. In de vorm van vochtopnemers, vorstthermostaten, servomotoren, regelkleppen en frequentieregelaars, van gerenommeerde leveranciers zoals Siemens, Thermokon, Betec en Catec. Ook met de selectie van de juiste afsluiters (KVS -waardes) kunnen wij u van dienst zijn.

Lucht- en waterzijdig inregelen

Schone lucht is essentieel voor het welzijn en optimaal presteren van medewerkers. Door een optimaal presterende luchtbehandelingsinstallatie is uw gebouw verzekerd van het juiste binnenklimaat. Slecht ingeregelde installaties veroorzaken problemen bij gebouwgebonden installaties zoals opwekkers en luchtbehandeling. Wij kunnen diverse soorten klimaatinstallaties en waterinstallaties inregelen, zodat deze weer optimaal en duurzaam presteren. Zo regelen wij zowel lucht- als waterzijdige installaties in, conform de ontwerpwaardes.

Bekabeling

Elke toepassing vraagt om specifieke bekabeling. Dat is essentieel voor een goed werkend systeem. Het aanleggen van deze regeltechnische bekabeling is een vak apart dat wij als geen ander beheersen. Wij voeren onze werkzaamheden uit met vaste medewerkers en volgens de geldende normen.

In bedrijfstellen

Onze software engineers verzorgen zelf de inbedrijfstelling van de installatie en controleren hierbij zowel de hardware- als softwarematige componenten. Hierbij worden alle componenten zoals pompen en ventilatoren in bedrijf gesteld en worden de opnemers en afsluiters gecontroleerd. Na het inbedijfstellen wordt er een rapportage gemaakt die we met u doornemen. Dankzij de korte communicatielijnen kunnen we snel inspelen op nieuwe wensen en of onvoorziene zaken.

Bekijk andere diensten van Quintess

Alle diensten

Advies

Elke situatie vraagt om een nieuwe aanpak. U kunt erop vertrouwen dat u, in welk project ook, altijd een goed technisch advies krijgt.

Lees meer >

Energiemanagement

Quintess brengt energiemanagement naar een hoger plan en helpt u graag om efficiënter met uw energie verbruik om te gaan.

Lees meer >

Onderhoud & service

Altijd een perfect werkende installatie? Quintess zorgt voor het juiste onderhoud & service met een persoonlijke aanpak, één aanspreekpunt en deskundig advies.

Lees meer >