Samenwerking Sescom & Quintess

Tegenwoordig kan het zomaar gebeuren dat u onze service auto in het centrum van de stad tegen komt.

Recentelijk hebben wij opdracht gekregen van Sescom voor het onderhoud en het technisch beheer van de TKmaxx winkels in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. De technische installatie in de TKmaxx winkels bestaat voornamelijk uit luchtbehandelingen voorzien van warmteterugwinning, verwarming en koeling. In de winkel en nevenruimtes kan met FCU-units de temperatuur nog optimaler worden afgeregeld. In de vestiging Apeldoorn is de verwarmingsinstallatie aangesloten op de centrale centrum verwarming en staat er een losse koelmachine opgesteld voor het verzorgen van gekoeld water. In de overige winkels worden de winkel en nevenruimtes verwarmd en gekoeld door een Daikin koelsysteem welke door het GBS aangestuurd en bewaakt wordt.

De regeltechnische installatie bestaat uit een Priva BlueID regelaar C4 voorzien van diverse uitbreidingsmodules. Voor communicatie is gekozen voor een BACnet koppeling met de koelinstallatie en luchtbehandeling.

Wij verzorgen naast het Meet & Regeltechnisch onderhoud ook het technisch beheer op deze locaties. Door het juist afstellen van de installatie zorgen wij ervoor dat het winkel comfort optimaal is maar ook dat het winkel klimaat zo efficiënt mogelijk gerealiseerd wordt. 24 uur per dag zorgen we dat de storingen gemonitord worden en de juiste personen geïnformeerd worden als er een storing optreed. Door gebruik te maken van ons klantportaal, kan de facility manager van Sescom of de installateur zelf makkelijk de installatie bekijken en indien gewenst eventueel een aanpassing in het systeem maken. Hierdoor wordt de storing vaak al opgelost voordat de klant er overlast van ondervindt.

Meer nieuws