Remote Desktop Portaal voor wereldwijd individueel toegang

De afgelopen periode heeft Quintess de serviceverlening richting de klanten weer verbeterd met een nieuwe, handige tool. Niet omdat het moest … maar omdat er nog ruimte voor verbetering mogelijk was.

Een mooi voorbeeld hiervan is het feit dat u nú vanuit binnen- of buitenland direct kunt inloggen op uw persoonlijke werkomgeving. Via een Remote Desktop verbinding, die weer verbonden is met het servicecentrum, komt u in de virtuele omgeving die volledig op maat is ingericht naar de wensen van de organisatie en/of het project. Daardoor kunt u nu dus wereldwijd vanuit uw eigen PC in uw eigen data en applicaties werken, in de desktop- omgeving die altijd beschikbaar en up-to-date is. Da’s handig, nietwaar?
Wilt u het gelijk testen? Ga dan naar de rechterkant van deze pagina en log in op uw persoonlijke omgeving. Of u gebruikt de link: https://rds.quintess.nl/rdweb/

Wilt u gebruikmaken van deze optie en dit is nog niet voor u gerealiseerd, bel dan 0485 – 57 80 44 of vul ons contactformulier in.

Meer nieuws