Quintess VCA & ISO gecertificeerd

Afgelopen jaar hebben we binnen Quintess B.V. hard gewerkt om de processen van onze afdeling projecten en service & onderhoud op uitvoering, veiligheid en management in beeld te brengen en te verbeteren.

Om zeker te zijn dat we de processen ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd en dat Quintess B.V. klaar is voor verdere groei is besloten om deze processen middels een ISO 9001:2015 certificering vast te leggen.

Vol trots mogen wij daarom mededelen dat Quintess B.V. onlangs haar certificering heeft behaald voor VCA** 2017/6.0 en ISO9001:2015.

   

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig programma dat dienstverlenende bedrijven toetst op hun beheersysteem voor de veiligheid, de gezondheid en het milieu.

ISO 9001:2015 is gericht op kwaliteitsbeheersing dat de basis vormt voor werken aan continue kwaliteitsverbetering van onze producten en diensten.

Hierdoor mag u ervan uitgaan dat de kwaliteit van onze werkzaamheden geborgd zijn en dat het werk zodanig uitgevoerd wordt dat de veiligheid, de gezondheid en het milieu niet in gevaar komen.

Daarnaast mag u er vanuit gaan dat onze medewerkers continu bezig met het op hoog niveau houden van onze kwaliteit door actief bezig te zijn met verander- en verbetertrajecten.

Meer nieuws