Duurzame samenwerking

In een nieuw samenwerkingsverband gaat de afdeling Service & onderhoud van Guts Installatietechniek en de service afdeling van Quintess B.V. gezamenlijk het technisch beheer voor de Bijenkorf filialen verzorgen.

Quintess B.V zal voornamelijk op de achtergrond de afdeling service & onderhoud ondersteunen met de regeltechnische werkzaamheden voor de verschillende Bijenkorf filialen. Quintess B.V. zal in eerste instantie de installaties nalopen en waar nodig ‘finetunen’ zodat de klant er van uit kan gaan dat de installatie weer functioneert zoals aanvankelijk bedoelt was. Daarnaast zal Quintess B.V. assisteren met het installeren en instellen van de Priva Cloud diensten zoals Priva Alarm en Priva BI metrics.

Door de storingen op de juiste manier uit te filteren komen alleen de hoog urgente storingen bij de servicemonteurs terecht. De overig storingen zullen bij Quintess B.V. eerst geanalyseerd worden en daarna, voorzien van juiste informatie, doorgestuurd worden naar Service & onderhoud afdeling van Guts die hier dan verdere actie op kan nemen.

Door gebruik te maken van BI Metrics kan niet alleen de service afdeling maar ook de klant, KPI’s opstellen om zo op een inzichtelijke wijze de prestaties van het gebouw in beeld brengen. Door dit inzicht kan Guts gericht (preventief) onderhoud plegen en verstoringen in de bedrijfsvoering voorkomen maar ook een duidelijk plan naar de toekomst maken. Daarnaast kan de klant eenvoudig beoordelen hoe zijn installatie erbij staat en bevestigen dat de uit gevoerde werkzaamheden en onderhoud op de juiste wijze is uitgevoerd.

Wij zijn blij met deze kans om onderdeel te mogen zijn van de al jaren lange relatie tussen Guts installatietechniek en de Bijenkorf.

Meer nieuws