INIT gebouw te Amsterdam

Van Eco Energy Service hebben we onlangs opdracht gekregen om de regeltechniek te vervangen in het INIT gebouw aan de Jacob Bontiusplaats te Amsterdam.

Alle 18 regelkasten worden voorzien van Priva

Alle 18 regelkasten zijn voorzien van Priva en zullen communicatief worden. Dit bedrijfsverzamelgebouw huisvest op dit moment onder andere de gemeentereiniging en de Persgroep. Op deze manier zal het inzichtelijk worden hoe de energiestromen verlopen, een aanzienlijke kostenbesparing is hierbij mogelijk.

Inzicht

Door de toepassing van Priva is het inzichtelijk geworden hoe de energiestromen verlopen, een aanzienlijke kostenbesparing is hierbij mogelijk.

Afstandbeheer

Anno 2020 is afstandbeheer niet meer weg te denken. Quintess heeft dit door een eigen ontwikkelde verbinding opgelost. Deze verbinding maakt gebruik van VPN IPSEC. Een veilige manier van communiceren. Via het Quintess klantportaal kan de klant of de installateur gemakkelijk zijn installatie beheren. Storingen komen ook via de beveiligde verbinding binnen in onze mailboxen. Hierop wordt adequaat actie ondernomen zodat de klant geen tot minimaal hinder ondervindt van de storing.

Andere projecten van Quintess